Blog - Kiezen op elkaar

Lieve allemaal,

Al eerder hadden we aangekondigd na de zomervakantie de stichting weer ‘leven’ in te blazen. Achter de schermen zijn we druk bezig met de website, maar….

We hebben weer te maken met een tegenvaller, een flinke ook. Eelco worstelt al jaren met zijn gebit maar nu is het goed mis. In januari heeft hij voor zijn bovengebit een gedeeltelijk kunstgebit gekregen welke moet aansluiten op tanden/kiezen die hij nog heeft.

Het gebit wilde maar niet goed zitten. We zijn voor een second opinion naar een andere tandtechnicus en tandarts gegaan, heel het gebit/tandvlees schijnt ernstige ontstekingen (parodontites) te hebben. Een van de redenen dat het gebit niet past.

Het gebit zal vervangen moeten worden naar of een volledige prothese boven of een frame prothese. Tandarts heeft voorkeur voor het laatste. Ondertussen ook voor een intake gehad bij de parodontoloog. Het gaat 6 tot 12 maanden duren voordat het gebit hersteld is. Een gezond gebit is nodig om HSCT te ondergaan. Hier hadden we geen rekening mee gehouden.

Niet alleen qua tijd een domper maar ook financieel.. Ondanks een van de beste tandartsverzekeringen gaat alles een flinke duit kosten.

Jongens we weten dat we positief moeten blijven maar soms is dat moeilijk, het zit gewoon niet mee. Elke keer als we denken er (bijna) te zijn krijgen we weer een klap te verduren.

Nu wordt het nog belangrijker om de stichting een boost te geven. Behalve een aangepaste website en de toevoeging van een doneerknop die gelinkt is aan ideal hebben we nu nog geen concrete acties. Jullie hulp is des te harder nodig. Weet je een goede actie laat het weten (sponsorlopen, stroopwafels verkopen, benefiet avond of, of….?). Wij werken achter de schermen ook hard door!!

Tot snel!

Liefs

Help Eelco en doneer direct: € 15,- € 25,- € 50,- Kies een eigen bedrag