Blog - Time to update

Lieve allemaal,

Jullie hebben een tijdje niks van ons gehoord, dit willen we graag even toelichten. Willen wij nog wel een HSCT behandeling voor Eelco denken jullie misschien?

Het antwoord is nog steeds JA, HEEL GRAAG ZELFS!!! EN het liefst zsm!! Die rot ziekte moet gestopt worden.!!!

Waarom is het nu dan zo rustig? Dit heeft er vooral te maken dat onze energie even op is. Eelco is langzaam weer, met ups and downs, op het oude level terug aan het komen en Ciska heeft het de afgelopen tijd ook niet makkelijk gehad. In maart is zij met spoed geopereerd aan een flinke chronische blinde darm ontsteking, deze ontsteking heeft zich in maanden opgebouwd wat de enorme vermoeidheid kan verklaren, na de operatie nog flinke griep gehad en astma problemen. Twee jaar lang intensief knokken om het geld bij elkaar te krijgen is niet niks. Dan teleurstelling op teleurstelling incasseren…. We moeten letterlijk even goed bijkomen en ons emmertje bijvullen. In juni vertrekken wij naar ons 2e thuis, Dalyan en gaan daar hopelijk goed bijkomen om vervolgens met frisse moed weer aan de slag te kunnen. Maar dit kunnen wij niet alleen!

De goede tips van Jeroen, die zelf behandeld is in Rusland en in een korte tijd veel geld opgehaald heeft, gaan wij dan vorm geven. Denk vooral aan de website aanpassen en verspreiding van de website via social media in de meest brede zin van het woord via ambassadeurs met een breed netwerk die ons helpen. WE HEBBEN JULLIE HULP DUS HARD NODIG!! Mocht jij zelf ideeen hebben die ons kunnen helpen om het geld zsm bij elkaar te krijgen, laat het ons weten.

Nog zeker 10.000 euro is er nodig om Eelco te helpen zijn ziekte te stoppen!!

Veel liefs

Eelco en Ciska

Help Eelco en doneer direct: € 15,- € 25,- € 50,- Kies een eigen bedrag